3 manader, lucia och endast 8 dagar kvar

da sitter vi har pa ett internetcafe och det vore ju dumt och ljuga om vi sa att vi inte tyckte om det :P
Idag har det varit lite samre vader, lite moln pa himlen vilket det aldrig varit har innan ;) men vi har legat och stekt som tusan :)
vi laddar for varan hemkomst om 8 dagar for om 7 dagar sitter vi forvantansfulla pa flygplatsen i Ho Chi Minh City. Vi ar lite klyvna till att komma hem, som vanligt tycker vi det ar overkligt att vi ska hem, vi som precis fattat att vi ar ute och reser i asien i tre manader haha!
Men vi alskar i alla fall Phu Quoc! Det ar rena paradiset ar man vill ha sol, massage for en billig peng och massa god mat och dricka :)

Ni som foljt var blogg vet att jag och nickolina har en liten tavlig for att ha nagot roligt att gora samt ar det ju aldrig fel att ha nagot fint att lagga ogonen pa :) Sa vi raknar helt enkelt ogongodis ;D Jag har antligen kommit lite drygt over 200 och nickolina ar uppe i 300. Det later sakert jatte lamt, men det ar nagot och gora samt att det ar aldrig trakigt att prata om killar ;D haha :)
Sa har pa Phu Quoc sa kan man ju saga att vi ligger pa stranden och suktar efter tjejernas pojkvanner. Stackars brudar! haha :)


Det ser val inte helt fel ut? ;)

PUSSAR ASIENOSTARNA <3


Kommentarer
Postat av: Pappa Börje...........

Hej!Det ser så underbart ut helt blå himmel, det va länge sen vi såg här, nu är det bara en vecka kvar sen syns vi Nickolina, sköt om er många kramar.........

2011-12-13 @ 14:37:40
Postat av: Nickolina

ja det ar rena paradiset! :D ja jag vte, whohoho :DD saknar dig!! kraaaaaamar <3

2011-12-13 @ 14:55:57
Postat av: Helene K

Hej Vickan!

Ni verkar ha det gott och har säkert upplevt mycket som man inte kan i "Kärda". Hemma snart... hur har du det med jobb ? Är du intresserad av ett vikariat?

Hör av dig.

2011-12-13 @ 18:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0