sand men ingen strand ;)

MUUUUUUU NEEEEJ! haha nej skojar bara, Mui Ne ar vi i ;)
men det ar stillsamheten sjalv har. Samt att det ar ryssarnas paradis. Vart man an gar sa ar det ryssar och vart man an tittar sa ar det antingen ryska menyer eller reklamer pa vagarna till olika butiker. Helt sjukt. Samt att vilken resturang eller Mart (typ som en mack i Sverige) man an gar till har sa ar det sprit i mangder. Man kan undra vad ryssarna gor har, dricker sig fulla och sitter pa antingen pubar eller sina rum for utestallen finns inte. Vilken spritkultur...
En grej som varken jag eller nickolina tog som en komplimang var nar ett ryskt par kommer in pa resturangen nar vi sitter och ater frukost och bruden i forhallandet fragar om vi ar ryssar pa ryska. Heja heja! Det var val det sista vi ville se ut som xD

Igar akte vi pa en utflykt till sanddynerna vilket var haftligt! Vi skulle ju antligen fa aka jeep med tygtak - glada tjejer ;) Vi akte nog i 20 minuter innan vi kom till Fishing Village dar vart forsta stopp var. Dar sag vi det hoga tempot som gallde for att fa ivag all fisk och fa dagens inkomst. En del satt pa huk och rensade snackor fran "kottet" som ni kommer se pa bilderna nedanfor :)
Vi akte sedan vidare till de Vita Sanddynerna. Dar hyrde vi en "slidegrej", typ som en pulka. Vi hade bade forvantningar och forhoppningar om att fa varsta adrenalinkicken av lite hog fart. Men ack sa fel man kan ha. Man fick typ putta ner sig sjalv for att det skulle ga igang nagorlunda. Dessutom fick vi ju lite traning da vi skulle ga uppfor backen igen, step-up maskin kallar jag det!
Vi akte sedan vidare till de roda sanddynerna vilket var piss i havet jamfort med de vita sanddynorna, samt att det var mer turistigt. Och jag gissar faktiskt pa att ni vet vad vi tycker om det? haha
Darefter var det en sista grej som vantade. Och det basta till sist var det sannerligen. Vi akte till nagot som kallas fairy stream, en flod dar vattnet gick till fotlederna. Det var en otrolig vacker natur med berg som skiftade i olika farger sa som rod, vit och gra men ocksa gronskan var pataglig.
Vi hittade overraskande nog en massa fyrklover och vi gjorde oss en onskan ;)
Vi gick och gick och undrade faktiskt till slut om vi hade gatt fel, men fran ingenstans kom vi fram till ett vackert vattenfall, darefter vande vi och gick tillbaka.
Pa vagen tillbaka sa sag vi en otroligt vacker man*ironi* da han gick i speedos och sag otroligt nojd ut och gick mot vattenfallet. Jisses! Han var sakert ryss ;)

Idag har vi inte gjort mer an att last och legat vid poolen. Synd att det inte var mer sol bara, vi bada fick ju sanna fina brannor nar vi var pa utflykten haha ;)

Imorgon aker vi med for forsta gangen har i vietnam med sittbuss till Ho Chi Minh City (Saigon) for en overnattning, sen drar vi vidare till Phu Quoc. Det ska bli himla gutt da on Phu Qouc ar en stillsam o med mest sol och bad, vilket ar precis vad vi vill ha.
Men det tog allt ett tag for oss att komma pa att vi verkligen skulle dit och inte till Thailand och Koh Samui och Fullmoon Party. Tva klyvna tjejer satt och funderade, pratade, funderade och pratade annu mer och gjorde till slut en for och emot lista xD Till slut vann Phu Qouc och vi ar hittills nojda med vart beslut. Vi ska ju trots allt tillbaka till Thailand nagon gang i vara liv har vi sagt ;)

Btw, tva glada tjejer sitter har i Vietnam och tittar pa arets julkalender, tacka svtplay!

Nu kommer bilder, saaa njuuut! :D


Sista kvallen i nha trang, girls night out!!!



Sleeping bus ar karlek, fast endast om de ar skona saten!

 



var lilla utegard i Nha trang!

 






Fin strand va? Vi trodde det skulle vara en jattefin strand,men vi kom pa fel arstid for nu ar vattnet jatte hogt. Ni ser ju pa bilden, osis!

 



Sot liten hund pa en resturang!

Julgranar ar det overallt!!



Utflyktsdag, har ar vi i fisk byn! Det ar helt sjukt hur de sliter vi sag en utmarglad gammal dam som bar upp fiskar i spannar upp och ner for trappan nedanfor. masta vara sa sjukt tungt och detta gor hon varje dag!

 

 

Har sitter de pa huk och rensar musslor! Ni ser ju berget framfor!



De vita sanddynorna!

 



Sliiiiiiding!

 



 



 

 

 

 

Roda sandynorna, vi blev lite missnojda. Trodde sanden skulle vara typ knallrod, men icke!

 

Vi akte, tva glada cheyoooor!



fairy stream, detta var hojdpunkten pa hela dagen! Vi gick pa en flod, och det var sjukt vackert! Sist kom vi till ett vattenfall!

 





Hittade lite fyrklover, det var sjukt haftigt! Det var jatte manga, vi sag en tjej som hade plockat pa sig en hel pase xD











Hoho :DD

Det fanns massa olika sand sorter, jattegard och sen typ san har, kvicksand! En brud som blev som en trearing var ju viggan! xD

 



Ni skulle se salt randen efter svetten pa gubbens kallingar, inte o leka med xD

 



 

Har har vi da lilla lucy(Vi har dopt henne haha) Hon ar typ varldens sotaste, sover utanfor var dorr, hanger med nar vi ska kaka frukost pa nan resturang och ligger kvar tills vi gar igen. Urgullig!



Tonten sjalv! Gud va skont det ska bli och inte skriva mer sen nar vi kommer hem xD

Chill vid poolen!

 

Viggans fina tval, tur att nicko har en extra xD

 

PUSSAR ASIENOSTARNA <3


Kommentarer
Postat av: manda :)

Antar att Viggan blev som barn igen när ni åkte på sanden ;)När ni kommer hem blir de pulkarace ;))

2011-12-08 @ 15:05:03
Postat av: Mamma //susse

Inga ryssar här inte ni e ju asienostarna..<3..Trallalaaallla, 14 dagar sen är ni hemma och kan åka pulka i backarna..:).Kram på er och njut dom sista veckorna. Fina kort som alltid.

2011-12-08 @ 17:48:29
Postat av: Anonym

Hej! Saknar ni snö hi hi,vad vakert det är där helt underbart, man blir ju lite avis på er, alla hälsar kramar......

2011-12-09 @ 06:50:29
Postat av: Nickolina

hahah ja men nstan det var varre med leran faktiskt XDXD att de blir :DDD

neh inga ryssar , haha ja nu ar det bara 10 dagar kvar "D ja lite saknar man val demen jag njuter som bara den :DD kramar <3

2011-12-11 @ 12:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0