WE ARE GOING HOME!!

SNART KOMMER VI HEM!!!
Viggovirre har :)
7 timmar kvar tills flyget gar och det kanns helt javla sjukt rent ut sagt. Vet inte hur manga ganger vi har sagt det och vi bada hade svart att sova igar.
Tank liksom att det var sista gangen vi sov i vara reselakan! Nasta gang vi sover ska vi liksom sova i vara egna sangar med ett riktigt tacke och med hur manga kuddar vi vill. Samt att bade sangen, kudden och tacket ar skont! haha :P For den sangen vi hade i Phu Quoc var den hardaste vi nagonsin legat i, jag tror inte ens pappa Bengt hade tyckt om den haha :)
Ja vi har da stott pa lite komplikationer.. Vi kan inte lagga upp nagra bilder fran varken Phu Quoc eller ho chi minh :( Vet inte rikigt vad som hant, men troligen virus ar nagot slag. Vi vet inte, men KANSKE att alla nickolinas bilder fran bade thailand och vietnamn ar borta...... och mina fran malaysia och kambodja..
Ett utav det forsta vi bada ska gora nar vi kommer hem ar att aka till expert och se till att allt ordnar sig. Det ar verkligen i sanna ar situationer man onskar man var en riktig datanord.
Bade jag och nicko kanner oss tomma pa ord, tank om 2 manader av varan resa ar borta? Tararna ar da nara, men som vi sa till varandra igar for att peppa oss sjalva - Det hade kunnat vara mycket varre, vi har bloggen och vi har varandra. MEN ANDA!!
Det kanske inte later som om vi ar forbannade, ledsna, besvikna och allt vad man nu kan vara, men det ar vi sa in i!! USCH! Men som jag en gang har blivit lard, det tar for mycket energi och ga runt och tanka och stora sig pa det hela tiden!

Detta kommer vara varat sista inlagg. Det har varit rikigt roligt att skriva och lagga upp bilder aven att det har tagit san tid!! Det har aven varit rikigt roligt med de kommentarer vi fatt, det uppskattar vi! :)
Vi ar ocksa otroligt nojda med denna resan, hur bra allt gatt egentligen :) vi overlevde pakkbara pier, vi overlevde i Phu Quoc i en vecka trots omstandigheterna samt att vi ar positivt overraskade aven om vi har levt som klister pa varandra att vi bara haft lite smatjaffs. Nar vi inte har varit tillsammans sa har vi alltid kannt att det har saknats nagot. Vi har verkligen kommit narmre varandra och lart kanna varandra sa som vi inte gjorde innan, vilket vi bada uppskattar :D

Nu ska vi titta pa julkalendern en sista gang har i asienland. Riktigt roligt att man kan titta pa den pa internet och det har sannerligen gett oss en gnutta julkansla :)


favorit i repris :)

PUSSAR ASIENOSTARNA <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0