forsta advent :)

Hej och hopp!
Just nu ar vi i Hoi An och vi lever fortfarande efter en 24 timmars bussfard... Vi tror faktiskt inte ni hade velat byta! Staden vi ar i ar kand for alla sina skraddare, och det har vi markt! Runt vartenda horn hittar man en, det sags att det finns runt 200 skraddare i stan och staden ar da inte stor haha!
Vi var ju i Mekongdeltat i forrgar och det var kanske inte den basta utflykten vi gjort, men nu har vi iaf varit dar :D Bilder kommer senare.. Viktorias kamera har ballat ur totalt. Tror att hon har fatt virus i sitt ena usb samt minneskort. Kan ju saga att hon var nara ett sammanbrott nar det hande. Tur att nicko har en kamera. Tips, bring it!
Imorgon ska vi till My Son, nastintill som Angkor Wat, tror vi. haha :) Det ska bli lite spannande dock borjar vi bli lite matta pa utflykter och langtar mest efter sol och bad. Det blir det snart, sa det ar bara tanka positivt!
Pa tal om att tanka positivt sa ar det det vi forsoker gora nu nar det ar forsta advent och alla borjar julpynta och julbaka :) Sa nu tankte vi tanda ett fint litet ljus har i bloggen.




PUSSAR ASIENOSTARNA <3

Kommentarer
Postat av: Pappa Börje......

Hej! Det va ju inte roligt att kamran har gott sönder,här hemma har det varit storm i helgen, nu är det minus på morron,ni får Sköt om er många kramar.......

2011-11-28 @ 07:34:31
Postat av: Anonym

2011-11-28 @ 11:49:08
Postat av: Nickolina

neh och nu har min de med, men den ar pa lagning! :D usssch da, vintern borjar narma sig! Kramar

2011-11-28 @ 13:49:15
Postat av: Mamma //susse

Kanon fina kort som vanligt!!..Avis ja!!..Men snart så är ni hemma.:).

2011-12-01 @ 00:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0