penang var fest!

heejsan :):)
vi har det superduper bra har i malaysia och penang, trivs som fiskarna i vattnet :) men imorgon ar det att flyga till Thailand och Bankok :)
Det har egentligen inte riktigt funnits nagot att gora har i penang tycker vi. Men nagot vi har gjort ar att vi tog taxi till en Fruit Farm cirka 2-3 mil fran Georgetown som ar staden pa on :)
det tog en dryg timme och aka och de vagarna som vi akte var nastintill att jamforas med en serpentin vag i alperna :P Vilken tur att vi inte var sa bakis, for madde man inte illa innan sa gjorde man det efterrat haha :)
Det var faktiskt riktigt intressant och aka dit, vi fick en guidad tur runt och fick se hur de planteras och ser ut. Till exempel sa fick iaf jag (viktoria) veta att avocado vaxer pa trad, och att kaffebonor vaxer pa en hog buske.
Efter turen fick vi fruktbuffe och en fruktshake, vilket var hur gott som helst!!! Det var nog ett av det basta vara kroppar behovde eftersom de konstigt nog inte ater sa mycket gronsaker har.
Det har blivit en del festande har om man sager sa hehe :) tre dagar i rad men ikvall ar det lungt!
Maste ju bara saga ett internskamt nar jag anda sitter har med det pa tungan, MIKAELA KARLSSON, vi drack albansprit med ett fint marke pa framsidan! Jag hoppas du fattar vad jag menar ;) haha :)
Imorgon bar det av till Thailand och Bankok. Jag och Nickolina kanner att det ar nagot som ar emot oss, nu ar det oversvammningar i vissa delar utav bankok samt andra delar av Thailand. =( kan ju fraga sig vad vi har gjort for att fa vadret emot oss.. For sol hade ju inte gjort nagot nar man aker till stranden. Annars vet nog inte de rastlosa tjejerna vad de ska gora..
Vara foraldrar ska fa ett litet uppdrad utav oss nu!! Eftersom vi inte har tillgang till datorer sa ofta samt Tv sa vore det kanon om ni kunde ga in pa denna hemsidan och titta hur det framskrider och smsa det till nagon utav oss. Vi har skrivit ner det nu som vi kanner att vi kan behova och deras senaste uppdatering var den 15 oktober, alltsa idag for oss. Skicka om det nagon storre grej och inga mindre, nar vi val ar i standen lar vi ju marka vad som hander. Men kan vara skont och veta vad som star pa hemsidan.
Har ar lanken till den svenska ambasaden i Bankok.
http://www.swedenabroad.com/Page____4908.aspx




Maste ju kylas lite  ;DD


Fanny jag vet att du kommer alska shortsen!!! :DDDD


De man inte kanner har man inte ont av  ;D


Man bara maste alska ol.....


Var harliga blandning, fin farg va? haha




En av de jobbigaste manniskorna vi traffat, att du ler viggan det ar ett under xD



Part party!

Ja ibland far man till de aso..






Om man ater mycket av detta som viggan haller i handen sa kan man bli snurrig :P

sjukt cool planta, de tar nio mander for en ananas mogna och det finns bara en pa varje planta! .
Dar larde ni allt er nagot nytt!


Mummmmmms!


vart fina bord, nan som vill se resten av rummet? haha bara skojar sa farligt ar de inte, viggan som har lite svart for de men de blir bara battre ;D haha












Gott med bakis mat! :))))

Kommentarer
Postat av: manda :)

Det är ju tur att ni märker ut att ni har varit där ;)

Saknar ni era mammor så att det är någon som städar åt er? haha

ni ser ju ut att vara som vanligt på alla kort, saknar viggans peddomin...den är inte med på så många kort:/ haha <3

2011-10-15 @ 16:02:06
Postat av: mamma/ susse

Hej ostisar!. Tycker ni ser ut att ha det rätt gott:)..Men dotter min kan gärna fimpa ciggen!!.Jag tror inte det är sån över kurs på städningen:).Men vet att ni är rediga ändå..:). Hoppas att ni får det bra i thailand och bankok att det inte är så farligt med över svämningen..Kram i från ett minus gradit värnamo <3

2011-10-16 @ 05:11:10
Postat av: Anna Karin

Jag hoppas inte det gjorde ont:)



2011-10-16 @ 12:29:41
Postat av: Anonym

Åååååååh fina!!! Lyllos :( saknar dig<3

2011-10-17 @ 10:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0