spillt pa ett biljardbord och fatt boter....

Hallllloj!

Imon aker vi harifran och beger oss da till krabi! :D
Vadret har inte varit sa fint de senaste dagarna, sa de har inte blivit nagot solande! Dessutom gar det inte ens for vattnet ar for hogt sa de finns ingen sandstrand! Sa de har blivit en massa festande istallet! :D
Men festandet har det da inte heller varit nagot fel pa :D:D
Igar var nog en av de mest obekvama timmen i heeela vara liv och anda hade vi alkohol i blodet och da ar det illa, haha :) 
I torsdags var vi ute och drack massa drinkar pa happy hour med tva tjejen fran hotellet, hur trevligt som helst :) Vi hittade en bar som hette Legends dar de hade goda drinkar, serverade popcorn samt att det var billigt sa det var ju givet att vi skulle sitta dar :)
Kvallen gick som den gick men hem kom vi , haha :D
Igar, fredags alltsa sa var det bara pat igen :) vi satte oss pa var favoritbar och kakade popcorn och tittade upp och sag ett par snygga killar i ett fonster. Jag och nickolina sa att vi satt dar precis som om det vore bio ;)
Vi hade planerat att vi skulle pa ett beachparty som hette Black Moon Party, men det gick mindre bra... haha:) vi gick forbi och det var helt dott sa vi gick och satte oss pa var favoritbar :)
Nu nar vi kom tillbaka till Legends sa kan ni ju gissa vilka killar som satt dar vid ett bord? :P Jo de som var var sa kallade bio. Det var precis som en film, de kom fram och fragade om vi ville spela biljard (okej, det ar ju egentligen inte alls roligt, men battre och gora det an inget :))
Det var jag och sam mot nickolina och danny, sjalvklart vann jag och sam bada gangerna ;)
Det sjukt roliga samt en av de mest obekvama timmen i vara liv agde rum pa var favoritbar pa Koh Samui som vi aldrig kan aka tillbaka till eftersom det var sa himla pinsamt.
Kan ju borja med att saga att vi hade fatt en tillsagelse att man inte fick varken roka eller dricka vid biljardbordet. Vi nickade och sag glada ut :P
30 minuter senare sag vi inte sa glada ut langre....
Nickolina och Sam skulle "spracka triangeln" och Danny hade stallt sitt glas pa biljardbordskanten. Tror nastan ni forstar vad som hander har nast. Glaset dras omkull och helvetet (nastan iaf) brakar los.
Det kommer fram tva gubbar och borjar skalla som fan pa oss, sager att vi ar oansvarsfulla och visst var vi det, men sant kan handa alla. Ultimatumet vi fick var att betala 3000 bath (600kr) eller sa skulle han ringa polisen. Spanningen i luften var pataglig och alla blickar vi fick pa oss fran personalen var da sannerligen inte att leka med.
Nar vi gar ut pa krogen sa har vi inte hela planboken med oss utan ca 1000 bath vilket ar 200 svenska kronor. Dock denna gangen skulle vi ata och borja dricka lite tidigare sa vi tankte att vi skulle ta med oss lite mer. Denna gangen tog vi med oss 2000 bath. Och jag tror jag aldrig har varit mer glad for det beslutet! Dock hade vi ju fortfarande inte 3000 bath i fickan sa jag fragade lite fint om vi fick ga hem och hamta pengar men jag fick ett strangt nej och att han skulle ringa polisen da. Vi hade inget val, verkligen inte.. Sa jag skramlade ihop 1000, nickolina 1000 och killarna gav 500 var. Vi gick darifran med svansen mellan benen och lyckan var total att vi kom darifran.
Nasta fraga var, hur ska vi hitta festkanslan igen..? Men med en bucket sa loser sig allt :) vi var pa gang och vi dansade loss hela kvallen :D
Sa ikvall blir det da inte att vi gar till Legends utan det blir nog att ligga hemma och titta pa syfy som har raddat oss manga ganger denna resan. Dock ar det sa konstiga filmer sa vi vet inte riktigt vad de har tankt med nar de gjort dem :P Men vad gor man inte for att slippa thaifilmerna/thainyheterna ;)
Det ar ju faktiskt tur att vi ska aka harifran imorgon, annars hade rastlosheten varit total och vi hoppas pa sol och bad for det har vi inte fatt mycket av det senaste :S

For er som har skadegladje kan ju lasa detta, for nu har myggen hittat mig igen med denna gangen ar det benen som de har attackerats, 38 stycken for att vara exakt. Far nastintill panik, sitter har och de bloder fran dem for att jag kliat sa, anda forsoker jag lata bli. Om nagon har nagot tips till mig sa snalla skriv en kommentar. Jag har redan testat tigerbalsam och det hjalper sadar. Kan ju saga da att myggmedlet som jag tog med mig fran sverige, MyggA far jag utslag av. Kan man bli mer glad? haha :)

Vi har blivit forvanade, senast igar faktiskt att folk kommenterar att var engelska ar bra. De som har sagt de ar oftast fran engelsktalande lander som tex australien och england. Sa man kan ju undra varfor jag bara fick G och nickolina VG, Hasse-frasse vad gjorde vi for fel?




Grand father rock!


 
Grand mother rock!



gulllllli gull!






Mumie monk, med ray ban....



Vattenfallet som Nickolina besokte! :D





Partyyyy! Bacardi breezer med jordgubb! helt okej faktiskt :D




ett av de godaste snackset vi nagonsin atit, billigt ocksa! 2 Kronor :D




 Ingen kommentar.....



What?!



melon sour med liiiiiiiite for mkt alkohol...








De ar inte baaaaaaaaaaaaaazzzzzz








Happy hour gillas starkt!



tummen upp for paraply drinkar! 10 kronor for en, billigt ska de va :D




Bio nagon? :D



Aneka och judith, nagra schysta tjejor som bor pa samma hotell :D



Viggan ar du lite pa orat kanske? haha










Viktoria och sam :D



Syfy  <3

Kommentarer
Postat av: Pappa Börje........

Hej!Ni ser ut att ha det underbart,man blir ju lite avis på er,lite otur det där med bilijardbordet det är tabu att ställa glas och flaskor på det,vilka fina foto ni tagit,Ha det nu det så bra och sköt om kram...........

2011-10-29 @ 12:16:08
Postat av: Mamma //susse

Att ni är för sköna ni 2 ostar.Men det är mycket partykort!!..Tur att ni kunde lösa ut er!!..Hoppas att din lilla tå nickolina blir bättre annars så får du söka läkarvård..Lova att du gör det. Kram på er ni 2..Åhh håll er borta ifrån biljadborden det kan bli dyrt!...:).Bättre o lägga dom pengarna på presenter till oss som är hemma..:D.

2011-10-29 @ 19:21:51
Postat av: vitamin c serum eyes

click here for the top anti aging products anywhere

2015-08-07 @ 02:53:19
URL: http://profseoservice.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0