att bli avslappt pa okand plats....

Vi trodde morgonen borjade bra, nickolina pratade i somnen om ica kvantum (!), viktoria vaknade kl halv fem och holl aven pa att glomma sin planbok. kunde man ha battre forutsattningar? hehe. ett litet missode hande aven nar vi skulle bestalla biljett pa tunnelbanan, inga namn namnda....... haha :)
resultat blev att vi fick springa cirka 2 km med en 15 kilos vaska plus en liten javel for att vi skulle kunna hinna med bussen som vi skulle med. svetten rann och det viktigaste av allt, vi hann!
Vi kunde lungt satta oss pa en bussfard till Kuala Lumpur pa 5 timmar med LYXSATEN, med bland annat benstod, varsin tv-apparat och oreokex. aterhamtningen var total :)

Som rubriken foljer sa blev vi verkligen avslappta pa en okand plats i Kuala Lumpur. Rediga cheyor som vi ar sa tog vi oss till chinatown med tag och hittade aven vart boende som vi bara visste vad det hette. Detta UTAN karta och knappt ingen hjalp och det tog inte sa lang tid. Om vi far saga det sjalva sa ar vi sjukt stolta over oss sjalva :)

Boendet ar verkligen nagot att rekomendera! gratis internet ;) och det ar sannerligen frascht, och vi betalar inte sarskilt mycket per natt och nu sover vi i ett eget rum, lyx ;) haha :)

Imorgon ska vi till en indisk helig plats som heter batu caves, det ligger lite utanfor KL. Vi ser framemot detta hur mycket som helst, det ska bli ett av det mest spannande att gora!

Det ar hit vi ska aka imorgon :)






Nu ska vi snart ga och lagga oss, tack for alla fina kommentarer, ni ar bast och vi har det bast , hihi :)
pussar asienostarna :*

Kommentarer
Postat av: Mamma //susse

Ja ni är duktiga ni!!..Kan tala om att vi är rätt stolta föräldrar här hemma!. Skönt att ni har eget boende och har det bra:). Ha det så gott o var rädda om er Och plånböckerna!!Kram till er ostisarna!! <3<3<3

2011-09-26 @ 20:10:07
Postat av: Ewelina

ville bara säga att ni ska hälsa den stora guldiga gubben från en liten tjej i vmo xD saknar er ! <3

2011-09-26 @ 21:23:25
Postat av: Mella

Det ser ut att ni har det väldigt roligt, och tycker att ni är både modiga och duktiga som klarar er så bra på egen hand. Ha det bra och var rädda om er <3

Kram

Mella

2011-09-27 @ 11:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0